Нове

«Вже з’єднання явилася у Зеленського»: Безруков відмовився від ролі президента


Російський актор Сергій Безруков, якому заборонено в’їзд в Україну, відповів журналістам на питання про те, чи хоче він зіграти президента. Як повідомляє www.trserial.net.ua з посиланням на «Известия», зараз Безруков зайнятий на знімальному майданчику картини «Містер Нокаут», де він грає відомого радянського тренера.

Коли журналісти поцікавилися, чи хоче він зіграти президента, актор відповів категоричною відмовою і натякнув на те, що у нього немає ніякого бажання повторювати долю Володимира Зеленського. «Вибачте, роль президента мені не потрібна. Така можливість з’єднання явилася у нинішнього президента України, і він їй чудово скористався. Думаю, не варто когось копіювати і вже тим більше повторювати чиюсь долю», – заявивши Безруков. Також він зазначив, що кожен чоловік повинен робити лише ті, в чому він компетентний, як би натякаючи на «профнепридатність» Зеленського в якості глави держави.

Нагадаємо, що сам Безруков завжди з єхидством висловлюється про Україну. Нещодавно, у одному зі своїх вистав, він посміявся над тім, що в Україні його внесли вже у всі чорні списки, які тільки можливо. Раніше актор розповів, чому пішов від колишньої дружини.

Нове

Популярне