Нове

Пікс: 5 стильних варіантів стрижки для жінок 40+

Коротке волосся може виглядати привабливо, стильно і красиво, якщо мова йде про модну стрижку Пікс. Сьогодні ми зібрали для вас кілька кращих образів для дам, старше 40 років.

Тонке і густе волосся, здавалося б, уже ніколи не зможе виглядати нормально, але варто лише знайти підходящу стрижку. Ця Пікс має прекрасну форму, яка зробить ваше тонке волосся візуально густішим за рахунок багатошарових пасом.

Полу-боб або напів-Пікс з рівним зрізом по низу потилиці і тонкими шарами зверху виглядає стильно і об’ємно. Доповніть стрижку акцентним фарбуванням, щоб додати глибину і насиченість кольору волосся.

Ви не боїтеся виражати себе і виглядати яскраво? Тоді цей варіант асиметричної Пікс вам сподобається. Довгий чубок можна укладати різними способами: завивати, розділяти на дві частини, заплітати і т.д.

Короткий елегантний Пікс-боб відмінно омолоджує. Ця стрижка підкреслює витончену лінію шиї і скул, бічний чубчик коригує зону чола.

Ще один варіант сміливої короткої стрижки з асиметричним чубчиком. Завдяки невидимим шарам на потилиці стрижка виглядає дуже об’ємною, а фарбування доповнює цей ефект.

Принадність подовженої стрижки Пікс в тому, що волосся можна укладати різними способами: пишно укласти феном і брашингом, завити або, навпаки, пригладити.

Акуратний і елегантний варіант Пікс, який припаде до смаку бізнес-леді і всім тим, хто вважає за краще строгий стиль. Стрижка абсолютно універсальна і легко вкладається.

Як і попередній варіант, ця Пікс теж елегантна, але не так строга. Прекрасний варіант для тонкого і густого волосся: воно виглядає об’ємно і м’яко, а форма прекрасно коректує перші вікові зміни обличчя.

Тонке, рідке і м’яке волосся теж може виглядати добре в короткій стрижці. Якщо не любите багатошаровий ефект, то спробуйте такий округлий варіант Пікс.

Модний і злегка недбалий образ, який виглядає стильно і енергійно! Більш ефектно така стрижка буде виглядати з двоколірним фарбуванням, коли коріння залишаються натурального кольору, а інша довжина – трохи більше контрастного, як правило, світлого.

М’яка стрижка Пікс у французькому стилі. На злегка кучерявому волоссі ця стрижка виглядає дивовижно! Жіночний і сучасний образ.

М’який пісочно-попелястий блонд. Такий колір найкраще підходить короткій стрижці з подовженими пасмами. Вона відмінно омолоджує і додає образу свіжості.

Пікс з асиметричним чубчиком чудово коригує овал обличчя. Стрижка хороша тим, що легко і швидко укладається без особливих засобів.

Ще більш об’ємний і асиметричний варіант з яскравим фарбуванням. Така форма підійде для густого волосся, воно буде більш слухняним і м’яким.

Також читайте: 20 СТИЛЬНИХ СОМБРЕ – НАЙМОДНІШОЇ ТЕХНІКИ ФАРБУВАННЯ СЕЗОНУ ВЕСНА 2021

Нове

Популярне