Нове

«Вставала 18 разів вночі годувати, а вранці йшла на роботу заробляти гроші за себе і за того хлопця»: Седокова розповів про головної ідеї її нового скандального кліпу


Українська співачка, колишня солістка групи «Віа Гра» Анна Седокова, яка нещодавно презентувала новий кліп на пісню «Я ж матір», розповіла, що хотіла донести до людей своєю роботою, передає www.trserial.net.ua. Артистка наголосила, що в мережі багато негативно висловилися на її адресу, коли подивилися кліп, проте вона до цього звикла, і просто розповіла про головне месседжере, який був адресований молодим мамам в її кліпі. Публікація з’єднання явилася в її особистому акаунті в «Instagram».

«Головна думка, про яку я хотіла сказати у пісні і в кліпі! Мама – це людина! Живий, справжній! З народженням дитини, жінка стає ще жіночні і ще більше потребує турботи і уваги! Кожен день, мамі всього світу, проходять через колосальний стрес, від побутових промов до психологічного. І не смійте у нас забирати можливість відпочивати і залишатися бажаними, божевільними, робити помилки, дурниці і іноді дэнсить до ранку! І ті, хто не розуміє про що я, ніколи не сидів з дитиною, прописуючи прописи 6 годин підряд або не вставав 18 разів вночі годувати, а вранці йшов на роботу заробляти гроші за себе і за того хлопця. Не протирав роздерті коліна перекисом або не чекав дитини тінейджера будинку в 3 ночі з тусовки», – написала Анна, опублікувавши частина нового кліпу.

Нове

Популярне