Нове

Олександр Педан підкорив найвищу точку України

Український шоумен Олександр Педан є шанувальником активного відпочинку, повідомляє WomanEL. Зробивши успішне сходження на Арарат і Казбек, він відправився підкорювати Говерлу. Про це він розповів на своїй офіційній сторінці в Instagram.

«Вкотре скажу, що наші Карпати недооцінені. Напевно, не робив сходження на Говерлу, оскільки вважав, що це досить попсово », – написав у своєму мікроблозі зірка.

За словами телеведучого, в літній час піднятися на вершину може будь-яка людина, що знаходиться в хорошій фізичній формі, чого не скажеш про зимовий період.

«По-перше, дуже сильні вітри. По-друге, сніг, холод і низька хмарність додають неабиякої небезпеки », – зазначив 38-річний Педан.

До того ж, шоумен закликав своїх прихильників обов’язково побувати на вершині Говерли, проте попередив, що найбезпечніше буде підніматися з гідом.

«В цілому, якщо ви сумніваєтеся, чи варто робити сходження на Говерлу, то однозначно так! Неймовірно красива природа, пейзажі просто захоплюють дух! Упевнений, що ви отримаєте задоволення. Але! Раджу і завжди наполягаю – легких і безпечних гір не буває. Тому обов’язково беріть або гіда, або людину, яка знає, куди йти », – додав Олександр.

Свій пост він супроводжував фотографіями зі сходження.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Oleksandr Pedan (@pedanos)

Нове

Популярне