Сніданок – основний і найважливіший прийом їжі, який ні в якому разі не можна пропускати. У збалансованому блюді повинні бути присутніми і білки для росту м’язів, і трохи жирів, і вуглеводи для швидкого заряду енергією.
Навіщо в десятий раз давитися омлетом, коли можна приготувати такі смачні і ситні рулети? У приготуванні цієї страви немає нічого складного. А при бажанні ви можете зробити з вечора деякі заготовки і витратити вранці всього пару хвилин.
Отже, приступимо!
1 невелику курячу грудку ріжемо соломкою і обсмажуємо.
Додаємо
- 1 велику цибулину півкільцями
- 1 болгарський перець соломкою
- 1 ч.л. солі
- 1 ч.л. перцю
- 1 ч.л. паприки
І доводимо до готовності. Любителі гострого можуть додати трохи подрібненого перцю чилі. Відступаючи від краю, викладаємо на половину тортилей 2-3 ст.л зажарки
- 1 ст.л консервованої червоної квасолі
- 1 ст.л. густої сальси або кетчупу
- Посипаємо тертим сиром і зеленою цибулею.
Підгинаємо нижній і верхній край до начинки. Одержаний прямокутник звертаємо в рулет від краю з начинкою до порожнього краю. Обсмажуємо на сковороді до рум’яної скоринки.
Наш гарячий сніданок готовий. Ці рулетики зручно брати з собою на навчання, роботу і перекусити в дорозі. З десяток можна навіть про запас тримати в морозилці – така їжа точно смачніше магазинних напівфабрикатів. А ще вони неймовірно ситні і багаті двома видами білків – рослинним і тваринним.
Також читайте: ЗАЛИВАЄМО КУРЯЧЕ ФІЛЕ СОУСОМ І СТАВИМО НА 30 ХВИЛИН В ДУХОВКУ. НАВІТЬ СУХЕ М’ЯСО ПОЧИНАЄ ТАНУТИ В РОТІ