Нове

Серіал Наречена зі Стамбула онлайн – 2 серія, опис і фото (Istanbullu Gelin)

На вечерю у старовиннй маєток Есми Султан приїжджають усі її сини та друзі родини. Серед запрошених гостей є і красуня Екіп, в особі якої пані Есма давно бачить ідеальну дружину для старшого сина. Відсутній лише сам Фарук, який у черговий раз вчиняє наперекір матері і знову приходить до ресторану, де співає Сурейя, щоб ближче познайомитися з нею. Але дівчина одразу кладе край його спробам почати будь-які стосунки і повертає подаровану скрипку. Наступного вечора Фарук таки навідується до маєтка, і Есма, користуючись нагодою, намагається посватати його з Екіп. Але Фарук навіть не хоче її слухати, адже добре пам’ятає, як одного разу вже постраждав від авторитарності своєї матері.

Весілля Фарука і Сурей принесе бурю в будинок Боран.

Фарук, представляючи Есме Султан Сурей, як її майбутню невістку, принесе бурю в будинок Боран. Велике зіткнення Сурей і Есми Султан стане руйнуванням для двох сторін, а також новим початком для двох сторін.

Осман і ІПЕК, побачивши Сурей і Фарука, разом приймуть рішення, яке стане для них ударом, а для Фікрета це стане новою надією.

Сурей у війні між Есмой Султан і Фарук залишиться у виборі між своєю любов’ю і гордістю. Вона не захоче вибирати сторону і покине будинок. Фарук, незважаючи на свою маму, не відмовиться від Сурей і помчить за нею.

Нова невістка будинку Боран відтепер Сурей Боран. Есма Султан не мовчатиме у відповідь на це. Нова дія Есми покаже Фаруку і Сурей, що війна тільки починається.

Нове

Популярне