Нове

Анастасія Волочкова показала, якою була двадцять років тому


Анастасія Волочкова виклала опублікувала пост, в якому поділилася з передплатниками власними думками. Вона висловилася, що не варто вимагати від неї те, що вона могла зробити в двадцять три роки. Анастасія Волочкова розповіла, що пожертвувала багатьом заради балету, і ціна за успіх є більше ніж гроші. Це і стерті в кров пальці, годинник і довгих тренувань.

Прима звернулася до користувачів які її засуджують і критикують. Вона висловилася що бути балериною складніше ніж її критикувати. “Хто з вас приміряв пуанти? Хтось витирав пальці в кров?”. Такі питання задала балерина передплатникам і поділилася спогадами минулих років. Анастасія Волочкова також згадала минуле і розповіла про те, що час летить швидко, і всі старіють, а тепер складно зробити ті що легко було 23 роки, пише www.trserial.net.ua

Прима поділилася фотографією своєї ранньої кар’єр кур’єри. На чорно-білому знімку Анастасія Волочкова така, якою була двадцять років тому. Вона поділилася спогадами про ті що їй довелося пройти на шляху до успіху. Також балерина розповіла, що все що вона робить призначається для глядачів, вся її робота, творчість, яку вона вкладає душу і власний час. І та ціна, якою вона пожертвувала на шляху до слави, визнання глядачів є високо, набагато вище, ніж гроші.


А також Анастасія Волочкова висловилася, що судити про ті як вона танцює мають права лише її глядачі і діти, а ті, хто не бачить її танцю, а просто критикує, то їх думка її не дуже цікавить. Варто відзначити, що прима спеціально пообіцяла залишити відкритими коментарі, щоб передплатники змогли залишити свою думку. Що ж, позиція балерини вірна. Не варто судити того, на місці кого не побував і чий шлях не пройшов. Залишається побажати примі успіхів у творчості та нових починаннях, і чекати від неї нових звісток. Вперше за довгий час, російська прима-балерина Анастасія Волочкова відкрила коментарі в Instagram.

Нове

Популярне