Нове

У Росії назвали причину смерті популярного актора Харитонова


Радянський і російський актор Андрій Харитонов помер після тривалої боротьби з онкологічним захворювання. Як передає www.trserial.net.ua з посиланням на 5 канал, раніше російські ЗМІ поширили інформацію про смерть Харитонова на 60-му році життя. Джерело зазначає, що актор помер 23 червня після тривалої боротьби з раком шлунка.

Повідомляється, що цей діагноз був поставлений Харитонову кілька років тому. За ці роки лікарі артистові нікого 6 операцій, проте ремісія так і не настала. Пізніше дружина артиста розповіла, що Харитонова поховають у Києві. Найвідомішою роботою в кіно для актора стала роль Артура Бертона у фільмі «Овод», який вийшов на екрани в 1980 році. Також Харитонов знявся в таких картинах як «Ярослав Мудрий», «Вільний вітер», «Людина-невидимка» і «Таємниця «Чорних Дроздів».

Харитонов є уродженцем Києва. Він закінчив Київський національний університет кіно, театру і телебачення. Через кілька місяців він дебютував у кіно, і відразу ставши популярними в Радянському Союзі. Довгий час був провідним артистом Малого театру в Москві.

Нагадаємо, що 9 травня в Москві помер журналіст Сергій Доренко.

Нове

Популярне