Нове

Стало відомо про заробітки нового кохана Ксенії Собчак


Ксенія Собчак є однією з найбагатших журналісток і телеведучих Росії, а в її нового обранця Костянтина Богомолова досить скромні доходи. Як повідомляє www.trserial.net.ua з посиланням на Стархит, раніше російські ЗМІ повідомляли, що колишній чоловік Собчак Максим Віторган заробляє приблизно в 40 разів менше своїй відомій подружжя. Богомолов, якого в Росії називають одним з найталановитіших режисерів, не може похвалитися величезними заробітками.

За даними російських джерел, в 2018 році він заробив 7 млн руб, що на 3 млн менше, ніж гонорари Віторгана. Доходи Костянтина йдуть від вистав, а також від кіносеріалу «Утриманки», який з успіхом пройшов на початку року. Так, в середньому режисер отримує від 100 до 550 тисяч рублів на місяць. Журналістам вдалося з’єднання з’ясувати, що коли стало відомо про роман Ксенії і Костянтина, його зарплата різко зросла. Однак деякі джерела повідомляють, що зростання доходів Богомолова якраз збігся з моментом, прийшов час виплат по деяким проектам. За деякими даними, за листопад і грудень минулого року Богомолов заробив 3,5 мільйона рублів.

Примітно, що тільки на веденні мікроблогу Собчак щомісяця заробляє 5 млн руб. Однак її основним доходом є різні корпоративи, на які за Собчак вишикувалася справжня черга. Щоб запросити Ксенію на корпоратив, потрібно заплатити не менше 3 млн рублів.

Нове

Популярне