Нове

Дуже ніжний десерт з вишнево з шоколадним смаком

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 70 г;
  • яйця, 4 шт;
  • какао, 50 г;
  • сіль щіпка;
  • цукор, 100 г;
  • масло вершкове, 60 г;
  • розпушувач, 1 ч.л.

Для приготування крему візьміть:

  • сир, 250 г;
  • згущене молоко, 80 г;
  • пудра, 50 г;
  • масло вершкове, 150 м

Для просочення коржів потрібно:

  • цукор, 2 ст.л;
  • вода, 1 стакан;
  • вишня, 100 г.

Приготування:

  • Збиваємо яйця, потім всипаємо сіль і цукор і збиваємо масу до густоти і стійкості.
  • Вершкове масло розм’якшуємо при кімнатній температурі і додаємо в яєчну масу,
  • Збиваємо до однорідності.
  • Борошно з’єднуємо з какао і просіваємо, змішуємо з розпушувачем. Порціями вводимо в яєчну і вимішуємо тісто.
  • Деко застилаємо пергаментом, змащуємо його рослинним або вершковим маслом, виливаємо тісто.
  • Духовку розігріваємо до 220 градусів і випікаємо бісквіт від 6 до 8 хвилин.
  • Остуджуємо і ріжемо на 4 частини. Обрізки подрібнюємо в крихту.
  • Вишню змішуємо з цукром і водою, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин. Сироп проціджуємо.
  • Сир з’єднуємо зі згущеним молоком і збиваємо блендером.
  • Розм’якшене вершкове масло змішуємо з пудрою і збиваємо блендером до однорідності, змішуємо з сирною і збиваємо.
  • Формуємо торт, просочуючи коржі сиропом і змащуючи кремом. Обмащуємо з усіх боків і обсипаємо крихтою.
  • Ставимо торт в холодильник на пару годин.

Смачного!

Також читайте: ЗАЛИШИВСЯ СТАКАН КЕФІРУ. НЕ ВИЛИВАЙТЕ, А ЗРОБІТЬ СМАЧНИЙ ПИРІГ З ВИШНЕЮ

Нове

Популярне