Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- борошно, 70 г;
- яйця, 4 шт;
- какао, 50 г;
- сіль щіпка;
- цукор, 100 г;
- масло вершкове, 60 г;
- розпушувач, 1 ч.л.
Для приготування крему візьміть:
- сир, 250 г;
- згущене молоко, 80 г;
- пудра, 50 г;
- масло вершкове, 150 м
Для просочення коржів потрібно:
- цукор, 2 ст.л;
- вода, 1 стакан;
- вишня, 100 г.
Приготування:
- Збиваємо яйця, потім всипаємо сіль і цукор і збиваємо масу до густоти і стійкості.
- Вершкове масло розм’якшуємо при кімнатній температурі і додаємо в яєчну масу,
- Збиваємо до однорідності.
- Борошно з’єднуємо з какао і просіваємо, змішуємо з розпушувачем. Порціями вводимо в яєчну і вимішуємо тісто.
- Деко застилаємо пергаментом, змащуємо його рослинним або вершковим маслом, виливаємо тісто.
- Духовку розігріваємо до 220 градусів і випікаємо бісквіт від 6 до 8 хвилин.
- Остуджуємо і ріжемо на 4 частини. Обрізки подрібнюємо в крихту.
- Вишню змішуємо з цукром і водою, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин. Сироп проціджуємо.
- Сир з’єднуємо зі згущеним молоком і збиваємо блендером.
- Розм’якшене вершкове масло змішуємо з пудрою і збиваємо блендером до однорідності, змішуємо з сирною і збиваємо.
- Формуємо торт, просочуючи коржі сиропом і змащуючи кремом. Обмащуємо з усіх боків і обсипаємо крихтою.
- Ставимо торт в холодильник на пару годин.
Смачного!
Також читайте: ЗАЛИШИВСЯ СТАКАН КЕФІРУ. НЕ ВИЛИВАЙТЕ, А ЗРОБІТЬ СМАЧНИЙ ПИРІГ З ВИШНЕЮ