Нове

Дітей Максима Галкіна назвали геніями


Максим Галкін відсвяткував свій 43-й день народження. Свято було 18-го червня, альо гуморист не поспішав хвалитися мілим привітанням від своїх дітей. 22-го червня артист опублікував на своїй сторінці в Instagram зворушливе відео, на якому можна побачити, як Гаррії і Ліза вітають тата з днем народження. Дітки оригінально підійшли до привітання, розігравши невелику сценку на французькому для папі. Діти зіркової пари жартома намагаються пригадати, що ж такого важливого сталося 18 червня. Гаррі продемонстрував свої знання історії, називаючи значущі події, які сталися саме в цей день. Алла Пугачова привітала Галкіна з днем народження і зникла.

В кінці ролика Ліза і Гаррі вітають папу, в унісон повторюючи який він хороший і найкращий. Галкін зазначив, що діти також подарували йому квіти і листівки, які нікого самостійно. Милі вірші дітей артист вирішив залишити за кадром. У відео також можна побачити дружину гумориста – примадонну російської естради Аллу Борисівну Пугачову. Видно, саме вона репетирувала з дітьми привітання для чоловіка, а в кінці ролика похвалила кожного з хлопців. Зіркові друзі парі не втомлюються писати коментарі під відео про ті, які ж розумні діти у Галкіна і Пугачової. Деякі навіть називають їх геніями.

Варто зазначити, що французької вимови Гаррі і Лізи можуть позаздрити багато дорослі – вони вчать одному мову ще з самих пелюшок. Це вже не перший раз, коли діти Галкіна вражають публіку своїми талантами. Раніше Гаррі імпровізовано станцював танець під «Калинку-малинку», чим в черговий раз розчулив користувачів соціальної мережі Instagram. Незважаючи на різні чуйні про розлучення парі, Галкін і Пугачова очевидно щасливі разом. Гуморист не упускає можливості захопитися своєю дружиною на публіці, підкреслюючи, що він щасливий у шлюбі з примадонною російської, пише www.trserial.net.ua

Нове

Популярне