Нове

«Не можна зруйнувати!»: Меладзе виступивши із заявою про грузинів і росіян


Між Грузією і Україною братські відносини вибудовувалися на протязі кількох століть, і їх не можна зруйнувати відразу. Як передає www.trserial.net.ua про це на своїй сторінці в Инстаграме написавши грузинського і російський співак Валерій Меладзе. Так він прокоментував акції протесту в Грузії, в організації яких звинувачують Кремль.

«Братські відносини, які будувалися віками, не зруйнувати в один день. Політичні амбіції ставляться вище здорового глузду, поваги і любові! Все пройде, пройде і це. Але і життя проходити», – підкреслив артист. Потрібно відзначити, що відразу після початку акцій протесту російський президент Володимир Путін підписав указ про припинення прямих авіаперельотів між РФ і Грузією з 8 липня.

Крім того, туристичних операторів та агентств рекомендовано не продавати путівки. Уряду доручено забезпечити повернення росіян на батьківщину. Такі укази були підписані Путіним на тлі заяв грузинського президента Саломе Зурабішвілі, яка назвала РФ «ворогом Грузії» і заявила, що Кремль хоче розколоти країну.

Нове

Популярне