Нове

Дружина Володимира Остапчука показала перші фото з відпочинку на Мальдівах

Кохана телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк здивувала підписників, показавши відео з елітного курорту Мальдіви. Дружина телеведучого бігає по пляжу на четвереньках. Відео, яке Христина виклала у себе в сторіс Instagram сильно спантеличило підписників. Повідомляє ukrainianwall.com.

Цієї зими найпопулярніше місце для відпочинку серед знаменитостей – Мальдіви. Ось і Володимир Остапчук, який в минулому році відгуляв зі своєю коханою Христиною Горняк весілля, вирушили туди відпочивати.

Пара лише недавно оселилася, а Христина вже встигла спантеличити підписників, вона виклала на свою сторінку відео, на якому вона начетвереньки немов собачка біжить до води по піску.

Невже це вже наслідки відпочинку на елітному курорті або так Христина вирішила розважити чоловіка?

Виявилося, що подружжю мало пляжу і океану, вони стали грати в карти і Христина програла. За бажанням чоловіка Володимира вона і повинна була немов собачка добиратися до води. Якби підписники не дивилися всі сторіс Христини, то вони б прийшли в легкий шок від того, що витворяє дружина Остапчука.

До слова, Христина поділилася, що дістатися на острів було не просто, парі довелося з трьома пересадками добиратися до Мальдів, а на острів їх везли катером. Свої відчуття вона описала дуже емоційно, катер швидко їхав по хвилях і обом стало страшно, що вони не доберуться.

Пара оселилася в невеликому будиночку на воді. Втім, такі готелі на Мальдівах дуже популярні, особливо серед українських зірок.

Нове

Популярне