Нове

Стали відомі номінанти на Critics Choice Awards

Премія Critics Choice Awards оголосила список своїх номінантів. Цього року абсолютне лідерство за собою закріпив «Манк» Девіда Фінчера, в цілому заробив 12 номінацій. У їх числі номінація на кращий фільм, кращу режисуру і кращу чоловічу роль (Гері Олдман).

Слідом за «Манк» йде драма «Мінар», відзначена в 10 категоріях. Фільм «Ма Рейні: Мати блюзу» отримав 8 номінацій, а вестерн «Новини з усіх кінців світу» був згаданий 7 разів.

За звання кращого фільму, крім вищезазначених, також поборються «Дівчина, що подає надії», «Звук металу», «Земля кочівників», «Одна ніч в Майамі», «П’ятеро однієї крові» і «Суд над чиказькою сімкою».

У номінації «Кращий актор» несподівано виявився Бен Аффлек ( «Поза грою»), а в іншому номінанти цілком передбачувані: Різ Ахмед ( «Звук металу»), Том Хенкс ( «Новини з усіх кінців світу»), Чедвік Боузман (посмертно за «Ма Рейні: Мати блюзу») і ін.

Звання кращої актриси року може дістатися Френсіс Макдорманд ( «Земля кочівників»), Кері Малліган ( «Дівчина, що подає надії»), Ванессі Кірбі ( «Фрагменти жінки»), Віолі Девіс ( «Ма Рейні: Мати блюзу») і ін.

19 січня премія оголосила номінантів у телевізійній секції, де лідерами стали «Корона» і «Озарк».

Переможці будуть відомі 8 березня.

Нове

Популярне