Нове

Об’ємне Пікс: 15 найбільш популярних ідей 2021 року

Короткі стрижки – це вибір сміливих і впевнених у собі жінок, які не боятися йти на радикальні методи заради того, щоб перетворитися. Якщо ви також хочете спробувати на своїх пасмах щось нове і придивляєтеся до короткої стрижки, то ми вам радимо звернути увагу на об’ємне Пікс, яке можна підібрати будь-якій леді, незалежно від її віку або форми обличчя.

Об’ємне Пікс з косим чубчиком

Краси і привабливості в ваш образ принесе стрижка Пікс з косим чубчиком. Представлений варіант ідеально виглядає на будь-якій структурі волосся і дозволяє коригувати будь-яку форму обличчя. Доповнювати таку стрижку можна градуюванням, а також цікавим фарбуванням в стилістиці мілірування.

Об’ємне Пікс з асиметричним чубчиком

Ще один прекрасний варіант стрижки, який зробить будь-яку даму молодше – це Пікс з асиметричним чубчиком. Представлена ​​зачіска чудово буде виглядати на тонкому волоссі, додаючи його структурі особливої ​​привабливості та обсягу.

Об’ємне Пікс з подовженим чубчиком

Ще одна чудова стрижка, яка допоможе вам виглядати оригінально, це об’ємне Пікс з подовженим чубчиком. Використовувати такий варіант можна дамам з овальним, трикутним, квадратним і круглим обличчям. Крім того, немає обмежень для представленої стрижки і в віці жінки. Її можуть спробувати як стильні підлітки, так і модні жінки, які перейшли межу 40 років.

Об’ємне Пікс останнім часом на піку популярності. Тому, якщо ви не хочете відставати від модних трендів, представлена ​​стрижка – це те, що треба, щоб ваш образ не залишився без уваги оточуючих.

Також читайте: АСИМЕТРИЧНІ СТРИЖКИ НА КОРОТКЕ ВОЛОССЯ ДЛЯ ДАМ 40+ РОКІВ 2021

Нове

Популярне