Нове

Ведуча Наталія Мосейчук захворіла на COVID-19

Ведуча «1+1» та програми «Право на владу» Наталія Мосейчук захворіла на коронавірусну інфекцію. Про це вона повідомила 28 січня в ефірі «Право на владу». Повідомляє broadcast.net.ua.

Вихід «Право на владу» в ефір затримали на 15 хвилин. Ведуча сказала, що думала відмовитися від нього через те, що до студії не прийшли голова фракції «Слуги народу» у Верховній Раді Давид Арахамія та його колеги по фракції, заступник голови Комітету Ради з питань бюджету Олександр Трухін.

Перший в 2021 році ефір пані Мосейчук провела по відеозв’язку. «Я подумала, що COVID – це не причина зривати початок нового телевізійного сезону. Тому ми продовжуємо працювати в новій-старій пандемічній реальності. Зі мною працюють тільки щасливі власники й носії антитіл», – розповіла вона та додала, що COVID-19 «привезла зі свого відрядження до Вашингтона».

20 січня 2021 року у Вашингтоні відбулася інавгурація Джо Байдена як 46-го президента США. «1+1» в ефірі ТСН о 19:30 показав спецвипуск з Вашингтона, ведучою якого стала Наталія Мосейчук. Вона наживо, з виїзної студії неподалік Капітолію, розповідала подробиці церемонії інавгурації, про настрої населення, актуальні події та політику нового президента США щодо України.

Нове

Популярне