Продовжую тему святкових страв. Сьогодні у мене для вас чудовий рецепт шикарного гарніру з картоплі. Дуже незвичайний, вершковий і повірте, дуже-дуже смачний! Такий гарнір можна подати з будь-яким блюдом, а готується він дуже легко і з простих продуктів. Також ці картопляні човники можуть бути і як самостійне блюдо, залишиться доповнити їх салатом і різносолами і готово! Обов’язково спробуйте таку картоплю, вона вас точно здивує.
Інгредієнти:
- 6 середніх картоплин
- 150 г печериць
- трохи зелені
- 60 г сиру
- близько 40 г вершкового масла
- 4 стол.л оливкової олії
- неповна чайна ложка прованських трав
- сіль
Приготування
- Перед приготуванням картоплю необхідно ретельно вимити. Додати до неї оливкову олію, приправи і сіль, перемішати.
- Виложити на блюдо і запікати до готовності при 180С близько 40-50 хвилин.
- Для начинки сир натерти на тертці.
- Зелень дрібно нарізати.
- Гриби порізати невеликими брусочками.
- Обжарити гриби на добре розігрітій сковороді з додаванням рослинної олії. Під час обсмажування посолити і поперчити.
- У картоплі уздовж зрізати кришечку, а внутрішність прибрати вона піде в начинку, залишаючи при цьому трохи на стінки.
- Далі до начинки додати сіль, половину натертого сиру, зелень і гриби, перемішати.
- Картопляні човники заповнити начинкою.
- Зверху присипати сиром.
- Знову поставити в духовку ще на 10-15 хвилин, краще під гриль.
- Шикарне гаряче блюдо – Картопляні човники
Смачного!
Також читайте: КРАСИВО ПОДАЮ ВЕЧЕРЮ З ПРОСТИХ, ДОСТУПНИХ ПРОДУКТІВ. ЦЕ ШВИДКО І ПРОСТО