Нове

Смачне гаряче блюдо – Картопляні човники

Продовжую тему святкових страв. Сьогодні у мене для вас чудовий рецепт шикарного гарніру з картоплі. Дуже незвичайний, вершковий і повірте, дуже-дуже смачний! Такий гарнір можна подати з будь-яким блюдом, а готується він дуже легко і з простих продуктів. Також ці картопляні човники можуть бути і як самостійне блюдо, залишиться доповнити їх салатом і різносолами і готово! Обов’язково спробуйте таку картоплю, вона вас точно здивує.

Інгредієнти:

  • 6 середніх картоплин
  • 150 г печериць
  • трохи зелені
  • 60 г сиру
  • близько 40 г вершкового масла
  • 4 стол.л оливкової олії
  • неповна чайна ложка прованських трав
  • сіль

Приготування

  • Перед приготуванням картоплю необхідно ретельно вимити. Додати до неї оливкову олію, приправи і сіль, перемішати.
  • Виложити на блюдо і запікати до готовності при 180С близько 40-50 хвилин.
  • Для начинки сир натерти на тертці.
  • Зелень дрібно нарізати.
  • Гриби порізати невеликими брусочками.
  • Обжарити гриби на добре розігрітій сковороді з додаванням рослинної олії. Під час обсмажування посолити і поперчити.
  • У картоплі уздовж зрізати кришечку, а внутрішність прибрати вона піде в начинку, залишаючи при цьому трохи на стінки.
  • Далі до начинки додати сіль, половину натертого сиру, зелень і гриби, перемішати.
  • Картопляні човники заповнити начинкою.
  • Зверху присипати сиром.
  • Знову поставити в духовку ще на 10-15 хвилин, краще під гриль.
  • Шикарне гаряче блюдо – Картопляні човники

Смачного!

Також читайте: КРАСИВО ПОДАЮ ВЕЧЕРЮ З ПРОСТИХ, ДОСТУПНИХ ПРОДУКТІВ. ЦЕ ШВИДКО І ПРОСТО

Нове

Популярне