Нове

Дженніфер Еністон заявила про готовність до нових стосунків

П’ятдесятирічна зірка Голлівуду Дженніфер Еністон заявила про те, що не боїться нових відносин, і вона повністю готова до них після періоду відновлення, що тривав з моменту розлучення з актором Джастіном Теру.

Як повідомляє www.trserial.net.ua з посиланням на видання People, актриса вже давно прийшла в себе після розлучення, зараз вона зайнята у багатьох проектах і заявляє про готовність налагодити особисте життя. Джерело розповіло, що Еністон є абсолютно щасливою людиною, який занурений в улюблену роботу. «Вона буде обережна, перш ніж почати знову з кимось зустрічатися. У тієї ж годину вона явно не збирається сидіти на одному місці, склавши руки. Вона чекає особливого людини, і зустріч з ним – просто питання часу», – підкреслило джерело. Нагадаємо, що в даний час Еністон займається презентацією свого нового фільму «Загадкове вбивство». У минулі вихідні вона була гостею на ювілей акторка Кортні Кокс, своєї колеги по серіалу «Друзі».

Актриса була одружена двічі. З актором Бредом Піттом вона прожила в шлюбі трохи більше 4 років, поки він не кинувши її заради Анджеліни Джолі. Нові відносини актриса почала тільки через 6 років. Протягом 4 років вона зустрічалася з актором Джастіном Теру, потім пара одружилася, через два з половиною роки вони розлучилися. У Дженніфер немає дітей.

Нове

Популярне