Нове

Сніжана Бабкіна розповіла про початок стосунків з чоловіком

Дружина відомого українського співака Сергія Бабкіна є не менш талановитою, ніж її зірковий чоловік. За професією сніжана актриса театру та кіно.

Зовсім недавно стало відомо, що дружині відомого музиканта нарешті вдалося відновити доступ до своєї сторінки в інстаграмі, яку у неї викрали зловмисники з метою отримання винагороди за доступ до неї. Тож, жінка знову має можливість публікувати власні дописи та світлини. Відтак, днями у її мікроблозі з’явився новий допис, у якому зіркова дружина розповіла про початок стосунків зі своїм чоловіком.

Сніжана розповіла, що раніше дуже любила подорожувати поїздами. Саме в потязі й відбулася перша романтика з її майбутнім чоловіком. Жінка розповіла, що в той вечір Сергій шептав їй на вухо власні вірші своїм неймовірним оксамитовим голосом і фліртував “напідпитку”. Бабкін тоді їхав у Київ на інтерв’ю. А Сніжана мала забрати свій диплом. На той момент актори грали разом у одному театрі, проте, про якісь відносини тоді ще не йшлося. Але, подорож з Харкова до Києва назавжди змінила їхнє життя.

Зірка зазначила, що в той вечір вони залишилися ночувати у друзів. Саме вони стали “ангелами” їхніх відносин.

“Хто б міг подумати? 3 дітей, 3 котів, вже 13 років разом 24/7. Капець! Ось це влипли!” – жартуючи, зазначила Сніжана Бабкіна.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Снежана Бабкина (@snezhana_babkina)

Нове

Популярне