Нове

Модний макіяж зими 2021: неймовірно красиві і стильні новинки

Модні тренди макіяжу – це сама непостійна річ у світі. Кожен сезон нам пропонують новинки в мистецтві макіяжу, кожна з яких підходить виключно до певної пори року, заходу і стилю одягу. Взимку 2021 року візажисти вдихнули нове життя в застарілу класику, тим самим створили новий і неймовірно стильний макіяж. Безперечно – правильний макіяж зможе не тільки підкреслити божевільну красу леді, але і дозволить їй полюбити себе і стати значно впевненішою.

Пильна троянда – трендовий відтінок зими 2021 року

Щоб побачити цей відтінок, потрібно дочекатися поки квітка почне в’янути. Пильна троянда неймовірно ніжний колір, який став трендом зими 2021 року. Використовувати його в макіяжі можна на повіках, губах і вилицях. Шляхетний і строгий колір створить дуже витончений образ жінки. Для урочистої події можна вибрати відтінок пильної троянди в трохи темному тоні, виразні тіні і помада в цьому кольорі завершать святковий і лаконічний макіяж модниці.

Золота досконалість – модний макіяж зими 2021 року

Золото використовується в основному для макіяжу очей. Особливо дорогоцінний відтінок глітера актуальний напередодні прийдешніх новорічних свят. Можна вибрати не тільки класичний золотий, але і з червоним відтінком, колір зістареного золота. Якщо золото вам здається занадто яскравим, тоді вибирайте срібний – це ще один актуальний тренд зими 2021 року. Залежно від заходу золотим покривають всю область повік або виділяють тільки куточки очей.

Нюдові помади – жіночний образ зими 2021 року

Нюдовий відтінок багатий своєю палітрою, тому підібрати його до свого кольоротипу не складе труднощів. В тренді як матові, так і глянсові нюдові відтінки помади. Жіночність буде розкрита тільки завдяки ніжному тону, він підійде не тільки для строгих образів, але і для романтичних і повсякденних варіантів макіяжу.

Особливість таких помад полягає в обов’язковому використанні олівця для губ, його потрібно вибирати на тон темніше, ніж сама помада. За рахунок такої комбінації губи виглядають більш чуттєво.

Природні брови – обов’язковий елемент зимового макіяжу 2021 року

Ще одним важливим трендом зими 2021 року є ваші гарні бровки. Вже давно антитрендом стали штучно завужені, занадто намальовані і незрозумілої форми брови. У моді – природна краса. Брови повинні бути наближені до відтінку волосся, мати натуральну ширину і текстуру.

Тепер ви в курсі останніх модних трендів зими 2021 року. Візажисти намагаються наблизити кожну новинку до більш натурального вигляду жінки. Але не варто забувати про яскраві акценти, які додають будь-якому макіяжу родзинку розкоші і витонченості.

Також читайте: НОВОРІЧНИЙ МАКІЯЖ 2021: ІДЕЇ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ СТАТИ НАЙЕФЕКТНІШОЮ КОРОЛЕВОЮ ВЕЧОРА

Нове

Популярне