Нове

Курячу грудку готую рівно за 10 хвилин і отримую соковите м’ясо: їдять навіть ті, хто грудку не любить

Сьогодні готуємо курячу грудку в сирі. Краса цього рецепта в тому, що готується дуже просто. Впорається будь-хто, а куряча грудка буде в будь-якому випадку соковитою, якщо, звичайно, ви не забудете про неї під час приготування.

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 1 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • сир твердий (обов’язково) – 80 г
  • панірувальні сухарі – 80 г
  • борошно 50 – г

Приготування:

  • Беремо курячу грудку і ріжемо її навпіл (уздовж).
  • Твердий сир тремо на дрібній тертці і перемішуємо з панірувальними сухарями.
  • Курочку солимо, перчимо, а потім обвалюємо у борошні.
  • Потім обвалюємо в яйцях (яйця можна підсолити)
  • А потім обвалюємо курку в панірування. Нам потрібно зробити подвійну паніровку, тому знову валяємо курку в яйцях і паніровці. Вийде щільний шар сиру і сухарів.
  • Важливо! З приводу смаження. Панірування дуже любить олію. Тому смажте на великій кількості олії і на середньому вогні (закидати потрібно в добре прогріту сковороду). Смажимо до красивого кольору. Курка буде готова, як тільки у вас з двох сторін буде гарна скоринка. Перед подачею промакуємо грудку серветками.

Смачного!

Також читайте: ПИРІЖКИ НА СМЕТАНІ БЕЗ ДРІЖДЖІВ З ЦІКАВОЮ НАЧИНКОЮ. ШВИДКО І ДУЖЕ СМАЧНО

Нове

Популярне