Нове

16 модних стрижок для дам 30+ років на довге тонке волосся 2021

Більшість жінок у всьому світі страждають від тонкого волосся. Правильна стрижка завжди зможе вирішити проблему якісно і ефектно, але при цьому оптимальним варіантом будуть короткі або середні стрижки. Деякі дами, особливо після 30 років, вважають за краще залишати довгі локони. У статті ми розповімо про стрижки, які зможуть повернути обсяг і шикарний вид довгого волосся з тонкою структурою для жінок після 30 років.

Багатошарові стрижки на тонке довге волосся для дам після 30

Головна проблема тонкого волосся – повна відсутність хоч якогось обсягу. Занадто тонку структуру особливо видно на довгих локонах. Багатошарові стрижки виступають в ролі чарівної палички, яка зможе дарувати волоссю природну привабливу пишність. Багатошарові стрижки різноманітні і підбираються в кожному індивідуальному випадку. Крім ефектного обсягу, жінка також отримає можливість укладати своє довге волосся в стильні зачіски, при цьому витрачаючи мінімум часу. М’які шари, які йдуть практично від самої верхівки волосся, будуть привабливо лягати на плечі дивовижної красуні після 30 років.

Щоб багатошарова стрижка виглядала цікавіше, жінкам після 30 років бажано урізноманітнити зачіску модними техніками фарбування: Шатушь, балаяж та інше. До речі, завдяки фарбуванню волосся візуально збільшує свій обсяг.

Каскад – безпрограшна стрижка для довгого тонкого волосся

Жінкам після 30 років виразно симпатизує стильна класична стрижка каскад. В першу чергу каскад зможе вирішити проблему з обсягом, а в другу створить дуже жіночний образ модниці. Особливо популярний каскад, в якому різниця в довжині ледь помітна. Легка недбалість зможе перетворити зачіску і додати їй неймовірно красивого і пишного обсягу.

Після 30 років відкривається безліч можливостей по зміні іміджу. Якщо ви хочете залишити довгі локони, але при цьому страждаєте від їх тонкої структури, то на допомогу прийдуть багатошарові стрижки або яскравий і жіночний каскад.

Також читайте: 20 НАЙМОДНІШИХ КОРОТКИХ СТРИЖОК З ЧУБКОМ 2021 ДЛЯ ДАМ РІЗНОГО ВІКУ

Нове

Популярне