Нове

Про користь халви для організму жінок

Медики розповіли про позитивний вплив вживання халви на організм представниць прекрасної половини людства. Так пише www.trserial.net.ua, посилаючись на «Користь і Шкода».

За словами фахівців, вищевказане ласощі є свого роду ефективним косметичним засобом. Так, халва бере активну участь у процесі омолодження організму. Крім того, даний продукт позитивно впливає на репродуктивну систему жінок. Також під його впливом відбувається активізація роботи молочних залоз. Якщо мова йде про літніх представниць прекрасної половини людства, то їм обов’язково потрібно їсти халву в ранковий час. Це допоможе поліпшити роботу серцево-судинної системи. До того ж, в даному випадку відбувається підвищення тонусу шкіри. Досить добре вживання халви позначається і на психічному здоров’ю ї жінок. Наприклад, насичення організму вітамінами групи В допомагає боротися зі стресами.

Ще халву считают справжнім ліками від депресії. «Пом’якшує» вживання вищевказаного ласощі і процес овуляції. Також халва допомагає забути про передменструальному синдромі. Не страшні любителькам халви і болю в грудях під час і після місячних.

Нове

Популярне