Нове

Брусниця рятує жінок від проблем зі здоров’ям у післяпологовий період

Медики акцентували увагу на тому, що брусниця в обов’язковому порядку повинна входити в раціон харчування жінок у післяпологовий період. Так пише www.trserial.net.ua, посилаючись на «Користь і Шкода».

Як кажуть фахівці, вищевказаний вид ягід здатний позитивно впливати на гормональний баланс у представниць прекрасної половини людства, які тільки нещодавно обзавелися потомством. Як відомо, вони стикаються з нижчою проблем зі здоров ям і зовнішнім поглядом. Отже, брусниця допомагає привести в порядок шкіру молодих матерів. Вона надає їй необхідний тонус. Не варто забувати і про позитивному впливі брусниці на стані волосся жінок. Так, вищевказаний вид ягід стимулює поліпшення їх структури. Під впливом корисних речовин, що входять до складу брусниці, відбувається відновлення і молочних залоз. Дуже важливим моментом є і позитивний вплив даних ягід на стан щитовидної залози у представниць прекрасної половини людства.

Крім того, вживання брусниці позитивно позначається на психоемоційному стані молодих мам. Приміром, вони позбуваються зайвої плаксивості. До того ж, у щойно народили жінок нормалізує сон і приходять в норму біологічний годинник.

Нове

Популярне