Нове

Про застосування яблук в косметології

Фахівці розповіли, як регулярне вживання яблук позначається на зовнішньому вигляді людини. Так пише www.trserial.net.ua, посилаючись на «Користь і Шкода».

Як стверджують косметологи, вищезгаданий продукт по праву можна вважати ефективним косметичним засобом. Адже при його регулярному вживанні можна відновити природний рум’янець. І це далеко не останній критерій, за яким визначається позитивний вплив яблук на стан шкіри людини. Так, вищезгаданий фрукт здатний забезпечити її зволоження й очищення. Також під впливом корисних речовин, що входять до складу яблук, людина назавжди забуває про вугрової висипки і мішках під очима. Разом з ними йдуть і ранні зморшки. При систематичність вживанні яблук прискорюються процеси регенерації шкіри. Наприклад, відбувається очищення її верхнього шару від відмерлих клітин.

Фахівці радять ввести в раціон харчування яблука і тим людям, які бажають позбутися від бородавок. Зміцнюються під впливом корисних речовин, що входять до складу даного фрукта, і нігті. Аналогічне вплив яблука мають і на волосся.

Нове

Популярне