Нове

Секрети красивого об’єму: стрижка об’ємний боб тренд 2021 року

Стрижка боб вже протягом декількох сезонів поспіль тримається на провідних позиціях. Своєю популярністю вона зобов’язана варіативності і здатності пристосовуватися під особливості зовнішності. Боб підходить абсолютно всім, незалежно від віку, комплекції і форми обличчя.

Комбінація коротких пасом на потилиці і маківці і довгих біля обличчя робить зачіску більш об’ємною, цікавою. Зачіска боб може змінюватися в нюансах і дозволяє підібрати найбільш відповідне її виконання.

Об’ємний боб на короткому волоссі

За допомогою бобу-каре на короткому волоссі можна досягти неповторного образу. Зачіска буде не тільки виглядати стильно, але і значно омолодить вас.
Спеціальна технологія стрижки, що дозволяє піднімати волосся на потилиці і створювати об’ємну шапочку на маківці. Внести зміни в готову зачіску не складе труднощів. Досить лише змінити положення проділу або чубчика.

Стрижка боб на середнє волосся

Найбільш практичним варіантом в звичайному житті є стрижки з середньою довжиною. Вони зручні тим, що волосся можна укласти або зібрати в зачіску.
Жіночий боб на середньому волоссі виглядає досить естетично. Завдяки універсальності стрижки можна виділити або приховати особливості овалу обличчя. Коригуючи довжину біля скул, можна візуально змінити форму обличчя. Більш короткі пасма ззаду якби піднімають потилицю, надаючи фактурності всьому образу в цілому.

Стрижка подовжений боб

Подовжений боб з легкістю поєднує в собі об’ємну верхівку і довгі, рівні пасма, що обрамляють обличчя. Боб на довгому волоссі робить зачіску оригінальною, неповторною. Нерівний зріз з об’ємом ззаду робить стрижку стильною і приховає недоліки овалу обличчя. Різноманітність проявів стрижці величезне, що дає можливість створити свій власний образ і стиль.

Довгі, передні локони можна підкрутити, додавши в зачіску родзинку.

Асиметричний боб

Досить популярними останнім часом стали асиметричні стрижки, і боб не виняток. Такі зачіски зазвичай вибирають сміливі, самодостатні жінки, які бажають проявити свою індивідуальність.

Асиметрія буває плавною або різкою, рваною. Однак незмінною залишається об’ємна шапочка коротко обстриженого волосся на маківці. Боб – постійно розвиває напрямок об’ємних стрижок, що вимагають мінімум часу на укладку.

Також читайте: КАСКАДНІ СТРИЖКИ 2021: ХАРАКТЕРНІ РИСИ І ПОЗИТИВНІ СТОРОНИ ЗАЧІСКИ

Нове

Популярне