Нове

Салат з курячою печінкою. Всього 3 інгредієнти, і смачний салат готовий

Дуже смачний, ніжний і ситний салат з курячою печінкою. Готується дуже швидко!
Його можна приготувати як на святковий стіл, так і на кожен день.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка – 450 г
  • Цибуля ріпчаста – 350 г
  • Мариновані огірки – 450 г
  • Сіль, перець, приправи, кріп – за смаком

для заправки

  • Майонез – 200 г або сметана – 200 г
  • 1 ч. ложка – французької гірчиці

Приготування:

  • Печінку треба помити, очистити від плівок і розрізати на два-три шматочки.
  • Відваримо печінку. Заливаємо печінку окропом, коли вода закипить, солимо.
  • Я поклала приблизно половину десертної ложки солі.
  • Коли додаємо сіль, бульйон відразу стає прозорим і увесь накип збирається в загальну піну, прибираємо її.
  • На невеликому вогні проварюємо печінку протягом 3-4 хвилин.
  • Далі дістаємо її на тарілку, і залишаємо на столі остигати.
  • Нарізаємо цибулю, і обсмажуємо до золотистого кольору.
  • Поки цибуля обсмажується, нарізаємо печінку більш дрібними шматочками.
  • Коли цибуля стане золотистою і м’якою, перекладаємо її в чашу, в якій будемо робити салат, нехай остигає.
  • На тій же сковороді, на якій смажилася цибуля, обсмажуємо печінку.
  • Додаємо трохи рослинної олії, і періодично помішуючи, обсмажуємо печінку протягом 4-5 хвилин, до легкої скоринки.
  • Обсмажену печінку перекладаємо до цибулі, перемішуємо.
  • Ми залишаємо остигати.
  • Нарізаємо мариновані огірки, і додаємо до печінки і цибулі.
  • Перчимо, додаємо улюблені приправи. Я додала 1 ч. ложку приправи, яка складається з суміші сушеної моркви, часнику, петрушки, паприки і куркуми.
  • Заправляємо салат майонезом. Можна взяти навпіл, майонез зі сметаною. Або заправити салат сметаною з додаванням 1 ч. ложки французької гірчиці.
  • При подачі на стіл посипаємо кропом.

Також читайте: ЛЕГКИЙ І СМАЧНИЙ НОВОРІЧНИЙ САЛАТ

Нове

Популярне