Нове

Аліна Гросу з’явилася в екстравагантному вбранні на нагородженні від “Музичної Платформи”

Відома українська співачка Аліна Гросу розповіла своїм підписникам в інстаграмі, що її пісня “Голий король” отримала нагороду “Пісня Року 2020” від української щорічної музичної премії “Музична Платформа”, що вручається телеканалом ТРК Україна. Церемонія нагородження проходить в Палаці «Україна». На світський захід артистка з’явилася у досить епатажному вбранні.

Образ популярної співачки повністю в червоних тонах. Низ сукні зірки асиметричний, а на голові у неї екстравагантний капелюх з великими полями, який Аліна одягла на бік. До сукні співачка вирішила взути червоні чоботи з гострими носиками. Весь образ співачка доповнила прикрасами у вигляді сережок-кілець та браслетів на руці.

Своє волосся Аліна Гросу зібрала у високий пучок. На обличчі зірки ледь помітний макіяж, що, лише, підкреслює її красу та молодість.

“Дуже дякую організаторам й вам, мої дорогі слухачі та глядачі… за цю чудову премію. За те, що “Голий король” тепер – Пісня Року на нашій улюбленій Музичній Платформі! Ура!” – висловила свою подяку і показала щиру радість улюблена співачка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от GROSU (@alina_grosu)

Нове

Популярне