Нове

Фаршировані шампіньйони – смачна закуска на святковий стіл, готується за 15 хвилин

Готується все елементарно, але як смачно виходить. Таку закуску можна подати і на святковий стіл, і в якості легкої вечері.

Інгредієнти дані на 9 грибів – приблизно 200-300 гр.

  • Гриби – 9 шт.
  • Петрушка – невелика гілочка
  • Панірувальні сухарі – 1 ч.л.
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль перець.
  • Зелень для прикраси.

Приготування:

  • Гриби помила, ніжки виймаю.
  • Ніжки подрібнюю.
  • Зелень петрушки і кропу дрібно ріжу, можна взяти тільки петрушку.
  • Часник дрібно рублю. Замість петрушки можна взяти базилік, а замість часнику цибуля-шалот.
  • Наливаю на сковороду олію. Викладаю гриби і обсмажую їх до готовності постійно помішуючи, як тільки рідина з них випарувалася знімаю з плити.
  • Гриби трохи остуджую викладаю їх в посуд додаю до них петрушку
  • Чайну ложку панірувальних сухарів, часник, солю, перчу.
  • Все добре перемішую.
  • Змащую олією форму для запікання, підготовлені гриби заповнюю начинкою.
  • Начинені гриби скроплюю олією і ставлю запікати в розігріту духовку до 200 градусів на 10 хвилин, час випікання дивіться по своїй духовці.
  • Готові гриби дістаю, викладаю на тарілку, прикрашаю. Все можна подавати до столу.

Грибочки вийшли дуже соковиті і без сиру. Спробуйте приготувати вам точно сподобається, за часом це не затратно буквально, 15-20 хвилин, а виходить дуже смачно.

Також читайте: М’ЯКІ ТАРТАЛЕТКИ ЗІ СМАЧНОЮ І СОКОВИТОЮ НАЧИНКОЮ

Нове

Популярне