Готується все елементарно, але як смачно виходить. Таку закуску можна подати і на святковий стіл, і в якості легкої вечері.
Інгредієнти дані на 9 грибів – приблизно 200-300 гр.
- Гриби – 9 шт.
- Петрушка – невелика гілочка
- Панірувальні сухарі – 1 ч.л.
- Часник – 2 зубчики
- Сіль перець.
- Зелень для прикраси.
Приготування:
- Гриби помила, ніжки виймаю.
- Ніжки подрібнюю.
- Зелень петрушки і кропу дрібно ріжу, можна взяти тільки петрушку.
- Часник дрібно рублю. Замість петрушки можна взяти базилік, а замість часнику цибуля-шалот.
- Наливаю на сковороду олію. Викладаю гриби і обсмажую їх до готовності постійно помішуючи, як тільки рідина з них випарувалася знімаю з плити.
- Гриби трохи остуджую викладаю їх в посуд додаю до них петрушку
- Чайну ложку панірувальних сухарів, часник, солю, перчу.
- Все добре перемішую.
- Змащую олією форму для запікання, підготовлені гриби заповнюю начинкою.
- Начинені гриби скроплюю олією і ставлю запікати в розігріту духовку до 200 градусів на 10 хвилин, час випікання дивіться по своїй духовці.
- Готові гриби дістаю, викладаю на тарілку, прикрашаю. Все можна подавати до столу.
Грибочки вийшли дуже соковиті і без сиру. Спробуйте приготувати вам точно сподобається, за часом це не затратно буквально, 15-20 хвилин, а виходить дуже смачно.
Також читайте: М’ЯКІ ТАРТАЛЕТКИ ЗІ СМАЧНОЮ І СОКОВИТОЮ НАЧИНКОЮ