Якщо любите експериментувати, тоді вам точно сподобається цей салат. У ньому чудово поєднуються солодке яблуко, ароматна копчена грудка, соковита груша і гостра цибуля. Цей салат легкий і смачний. Підійде для святкового столу. Можна подати в салатник, прикрасивши тонкими скибочками груші або порційно. Салат готується дуже швидко, а виглядає дуже цікаво.
Інгредієнти:
- 300 г копченої курячої грудки
- 1 яблуко
- 2 невеликі груші
- 120 г твердого сиру
- 1 невелика цибулина
- 1/2 великого болгарського перцю або один маленький
- 3 ст. л. подрібненої зелені петрушки і кропу
- 3 ст. л. майонезу
- сіль за смаком
- перець за смаком
Приготування:
- Сир і курку нарізаю кубиками.
- Груші мию, очищаю і ріжу кубиками.
- Половину великого перцю очищаю від насіння і плодоніжки, нарізаю кубиком.
- Нарізаю невелику цибулину і яблуко.
- Всі інгредієнти збираю в мисці, додаю подрібнену зелень, заправляю майонезом, солю і перчу за смаком, перемішую.
- Салат готовий. Смачного!
Також читайте: У САЛАТ “ОЛІВ’Є” ДОДАЮ СМАЖЕНЕ М’ЯСО І ОТРИМУЮ ОСОБЛИВИЙ СМАК