Нове

Про користь косметичних засобів, приготованих на основі жасміну

Косметологи розповіли про позитивний вплив косметичних засобів, приготованих на основі жасмину, на зовнішній вигляд людини. Так пише www.trserial.net.ua, посилаючись на «Користь і Шкода».

За словами фахівців, вищевказане рослина активно додають у креми і лосьйони для рук і тіла. Це допомагає пом’якшити і заспокоїти шкіру. На тлі цього людина відчуває виключно розслаблення, умиротворення і комфорт. Отже, люди, які застосовують вищевказані кошти, фактично не знають, що таке втома. Додають екстракт жасмину і тоніки, масла, а також креми для догляду за обличчям. Вищезазначені кошти тонізують, зволожують і живлять шкіру. Не варто забувати і про користь застосування шампунів, створених з використанням екстракту жасмину. Таке косметичний засіб захищає волосся, а також активно живити шкіру голови.

Варто відзначити, що екстракт жасмину досить часто можна зустріти і в складі масок для догляду за волоссям. Зокрема, смороду застосовуються для захисту волосся від стоншування. І, звичайно ж, жасмин вже давно ставши є невід’ємною частиною парфумерного виробництва. На його основі виготовляють парфуми класу «люкс».

Нове

Популярне