Нове

У салат “Олів’є” додаю смажене м’ясо і отримую особливий смак

Особливий він тому, що в салат додається обсмажена куряча грудка, яка робить його смак особливим.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 300-400 г
  • Сіль -1 / 2 ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Картопля 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Огірок свіжий 1 шт. (Або маринований)
  • Яйця 3шт.
  • Зелений горошок 1 банка
  • Зелена цибуля – за смаком
  • Майонез – за смаком

Приготування:

  • Для початку відваримо овочі, 3 невеликих картоплі і 1 моркву.
  • Відваримо 3 яйця.
  • У мене вага курячої грудки 400 грам, наріжемо кубиками, беремо сковороду, наливаємо трохи рослинної олії, кладемо м’ясо, як м’ясо почне виділяти рідину, додаємо сіль, чорний перець, перемішуємо закриваємо кришкою і готуємо до випаровування рідини. Тепер кришку знімаємо і смажимо м’ясо до легкої золотистої скоринки. Знімаємо з вогню і даємо м’ясу охолонути.
  • Відварну картоплю, відварену моркву, яйця поріжемо кубиками. Беремо один великий свіжий огірок і поріжемо його кубиками, можна взяти маринований огірок виходить теж дуже смачно.
  • Збираємо салат, в миску кладемо картоплю, моркву, яйця, м’ясо, огірок, з зеленого горошку зливаємо рідину і додаємо в салат. Заправляємо майонезом.
  • Зелену цибулю нарізаємо і додамо в салат. Все перемішуємо.
  • Салат готовий.

Смачного!

Також читайте: ТЕПЛИЙ САЛАТ З КВАСОЛІ З ПЕРЦЕМ І ГРИБАМИ

Нове

Популярне