Нове

11 стильних стрижок з чубком на бік 2021: особливості, переваги та недоліки

Найпростіший і швидкий спосіб змінити зовнішність, це відстригти чубок. Правильно обраний чубчик здатний прикрасити зачіску, приховати від очей сторонніх вади і порушення пропорцій рис обличчя. Розглянемо докладніше: кому підходять стрижки з чубчиком на бік, на що варто жінкам звернути увагу в прийдешньому році.

Особливості чубчика на бік

Зачіска з чубчиком на бік має свої особливості, не дивлячись на універсальність. Стильний чубчик дозволить зробити образ привабливим. Практично всі стрижки чудово виглядають з косими чубчиками. Жінки з круглим і квадратним типом обличчя безпомилково вибирають стрижки з чубчиками на бік. Недосконалий лоб з вадами шкірного покриву є причиною вибрати такий чубок.

Переваги та недоліки стрижки з косим чубчиком

Про достоїнства стрижок з чубком на бік знають практично всі жінки. Однак, зважившись на таку зачіску, ви повинні знати про деякі нюанси і недоліки зачосом чубчика на бік.

Головним недоліком такої зачіски є сильно укорочені пасма з одного боку обличчя. Зачіски з укладанням чубчика, що має чіткі краї, зроблять не привабливими власниць квадратної форми обличчя. А ось градуйований чубчик зробить більш м’якими різкі риси обличчя.

Короткі стрижки з чубчиком на бік

Особливою популярністю у жінок користується стрижка боб. Вона дозволяє візуально надати додатковий обсяг зачісці, зробити зачіску розкішною. А косий чубчик в поєднанні з нею робить молодим і зухвалим ваш лук.

Стрижку Пікс можна зробити дуже короткою з боків і на потилиці, а можна доповнити довгим чубчиком, зачесаним на один бік. Такі зачіски в фаворі у знаменитостей кіно і сцени.

Довгі і середні стрижки з косим чубчиком

Жінкам, які вважають за краще міняти часто свій зовнішній вигляд і мають довге волосся, необхідно звернути пильну увагу на стрижки з косим чубчиком: подовжене каре, багатошаровий каскад. Ці стрижки відмінно коректують риси обличчя, надають образу елегантність і привабливість.

Власниці густого здорового волосся можуть створювати з такими стрижками і чубчиком на бік будь-яке укладання, залишаючись завжди чарівною і привабливою особою.

Зупинивши свій вибір на стрижці з чубчиком на бік, необхідно порадитися з майстром салону про те, яка стрижка підійде вашому типу обличчя і як краще укладати чубок, щоб завжди бути чарівною.

Також читайте: КАРЕ БЕЗ ПОДОВЖЕННЯ: 12 ГАРМОНІЙНИХ І СУЧАСНИХ ЗАЧІСОК 2021

Нове

Популярне