Нове

Кокосове молоко рекомендовано до вживання вагітними

Фахівці акцентували увагу на важливості вживання кокосового молока майбутніми мамами. Так пише www.trserial.net.ua, посилаючись на «Користь і Шкода».

Медики нагадали, що вищевказаний продукт приносити велику користь людському організму. Рекомен-дованих він і вагітним. Єдиним протипоказанням в даній ситуації може бути наявність у жінки алергічної реакції на кокосове молоко. Якщо ж такої немає, можна сміливо вводити його в свій раціон харчування. Адже під впливом вищезгаданого продукту значно зміцнюється імунітет майбутньої матері. Також кокосове молоко здатне врятувати вагітну при високому рівні набряклості. Вітаміни і мінерали, що входять до складу цього напою, забезпечують повноцінний розвиток плоду. Крім того, за його допомогою вагітні можуть поліпшити стан своєї кісткової тканини. Кокосове молоко стимулює розслаблення м язів матки. Цей продукт істотно знижує тонус вищевказаного органу, що знижує ризик передчасних пологів.

Не варто відмовляти від кокосового молока і в період лактації. Адже корисні речовини, що входять до його складу, допомагають запобігти післяпологову депресію, а також прискорити процес відновлення після пологів.

Нове

Популярне