Нове

Донька Ольги Полякової розповіла про свої стосунки з коханим та зізналася, у якому виші хоче навчатися

Старша донька відомої співачки Ольги Полякової вже досить давно розповіла, що зустрічається зі своїм ровесником і мама не забороняє їй цього. 15-річна Маша часто ділиться фотографіями в своєму інстаграмі, на яких показує своє життя.

Зовсім недавно Маша Полякова дебютувала як актриса у серіалі “Sex Insta Zno”. Роль була епізодичною. Дівчина зіграла саму себе. На прем’єру показу дівчина з’явилася зі своїм бойфрендом. В короткому інтерв’ю для програми “Світське життя” Маша Розповіла, що пара зустрічається вже дев’ять місяців.

Також, юна актриса заявила, що у школі її часто хейтять.

“Хейт усюди. Ще я почала займатися музикою, створила свій рок-гурт і дуже сильний хейт від усіх моїх знайомих. Але я людина, яка не звертає на це уваги” – відверто зізнається Каті Осадчій Маша Полякова.

Дівчина зізналася, що мріє про освіту у США. Вона прагне займатися музикою, тому, хоче поступити у музичний коледж Берклі на вокальне відділення.

Ще одним з секретів від доньки Ольги Полякової була розповідь про те, що її мама досить суворо виховує її. Вона завжди наніч забирає телефон, аби дівчина добре виспалася перед школою.

 

Нове

Популярне