Нове

Модне взуття зима 2021 для жінок 40+: новинки і тренди

Вибір зимового взуття – завдання непросте. Нерідко доводиться шукати компроміс між привабливим зовнішнім виглядом і практичністю. І якщо юні леді, найчастіше, можуть пожертвувати комфортом заради краси, у віці 40+ більшість жінок все-таки віддадуть перевагу зручності. Але це не означає, що практичне взуття не може бути красивим.

Як правило, в гардеробі сучасної жінки не одна пара взуття, адже ситуації бувають різними, тому потрібно мати моделі різного стилю.

Чоботи

Це найпопулярніше взуття на зиму. Кожній жінці бажано мати в гардеробі хоча б 1 пару класичних чобіт. Для повсякденних образів варто вибрати модель на невисоких стійких підборах. Таке взуття комфортне в носінні, а класичний стиль добре поєднується з повсякденним одягом.

Тим, хто хоче бути в тренді варто придбати актуальні в цьому сезоні чоботи-труби. Їх відмінністю є широка пряма халява. Підбори, як правило, стійкі, а ось висота підборів може бути будь-якою. Найбільш універсальний варіант – чоботи-труби на підборах середньої висоти.

Потрібно тільки врахувати, що чоботи-труби не дуже добре будуть дивитись на жінках, які мають великі ікри. Модель буде підкреслювати їх масивність.

Носити чоботи-труби можна з різними типами одягу, за винятком класичних брюк зі стрілками і широких штанів. А ось вузькі джинси або плаття з таким взуттям виглядають гармонійно.

Ботильйони

Зимові ботильйони – взуття не менш популярне. Для повсякденного носіння варто вибрати варіант на стійких підборах або танкетці. Таке взуття чудово виглядає з укороченими брюками або зі спідницями.

«На вихід» можна придбати модель на шпильці, висота каблука – на розсуд модниці.

Зараз дуже актуальне оздоблення хутром, причому хутро використовується не натуральне, а штучне.

Черевики

Не будуть зайвими в гардеробі сучасної жінки теплі черевики. Цей вид взуття також можна комбінувати з одягом різного стилю.

Зручний варіант – черевики челсі. Їх відмінність – відсутність застібок або шнурівки. У верхній частині халяв є еластичні вставки, завдяки яким можна легко натягнути взуття.

Досить актуальні і черевики на шнурівці на товстій підошві. Вони можуть бути виконані зі шкіри або із замші.

Черевики носять з куртками, стьобаними пальто. Класичне пальто і шуба будуть виглядати недоречно.

Ботфорти

Якщо жінці у віці 45+ подобаються ботфорти, то не варто собі відмовляти в бажанні їх придбати. Але спочатку потрібно критично оцінити свою фігуру. Носити ботфорти все ж краще струнким і високим жінкам.

Не варто вибирати лакові моделі на шпильках. Доречніше виглядатимуть ботфорти із замші або матової шкіри на невисокому каблуці.

Зимові кросівки

Любительки спортивного взуття можуть не відмовлятися від кросівок і взимку. Тільки потрібно вибирати моделі, призначені для холодної погоди. Вони мають теплу підкладку з хутра.

Носити зимові кросівки можна з різними варіантами зимового одягу. І не тільки з куртками та пуховиками, але навіть з шубами. Зрозуміло, це не повинна бути класична шуба в підлогу. А ось з модними полу шубками зі штучного хутра спортивне взуття виглядає чудово.

Можна носити кросівки навіть з пальто. Але в цьому випадку краще підібрати кросівки білого або чорного кольору без декору, а пальто віддати перевагу спортивного або напівспортивного крою. Тоді образ вийде гармонійним.

Унти

Цей вид взуття ідеально підійде жінкам, які люблять активний відпочинок. Для поїздок на дачу, прогулянок в зимовому парку унти на плоскій підошві або невисокому каблуці – чудовий варіант. Поєднувати унти найкраще з одягом спортивного стилю.

Також читайте: АНТИТРЕНДИ 2021: 7 ПОМИЛОК ЗИМОВОГО СТИЛЮ

Нове

Популярне