Нове

Новий тренд – стрижка «Шеггі»: наймодніша недбалість 2021

Стильна і сучасна стрижка «Шеггі» – це тренд, який зробить вашу зовнішність яскравою, елегантною і доглянутою. Сьогодні для вашого натхнення ми покажемо добірку цієї стрижки в різних варіаціях, ви зможете наочно побачити, як вона буде виглядати з тим чи іншим фарбуванням волосся.

Існує величезна кількість моделей стрижки «Шеггі», до них відноситься: «Шеггі-боб», «Шеггі + чубчик», а також «Шеггі на довгому волоссі». Коротка модель сучасної стрижки «Шеггі» – це чудовий варіант для тих дам, які мріють, щоб їх волосся виглядало більш об’ємним і густим. Якщо ваше волосся від природи «неслухняне» і тонке, тоді обов’язково придивіться саме до цієї довжини стрижки «Шеггі».

Яскраві особистості можуть сміливо доповнити шикарну стрижку «Шеггі» строкатим і соковитим фарбуванням волосся в рожевій палітрі. «Рвані» пасма волосся додають необхідну текстуру, при цьому темні корені плавно переходять в ніжно-рожевий колір візуально додають шикарний природний прикореневий обсяг.

Головною особливістю сучасної моделі стрижки є її «рвані» пасма волосся, розташовані по всій довжині. Завдяки градуюванню або філіруванню об’ємне укладання буде виглядати на волоссі надзвичайно, а ще приємним бонусом стане те, що воно протримаються до наступного миття волосся навіть без додаткового стайлінгу.

Наступний актуальний тандем цього сезону – це трендова стрижка «Шеггі» + косий подовжений чубчик. Даний варіант стрижки допоможе вам приховати яскраво виражену асиметрію обличчя, а також виглядати струнко і елегантно.

Багатошарова стрижка «Шеггі» чудово виглядає не тільки на короткому, але також і на довгому волоссі. Підкреслити різкі переходи від коротких пасом волосся до більш довгих допоможуть актуальні техніки фарбування, такі як «Шатушь», «омбре», а також «балаяж».

Прямий чубчик з легким філіруванням також може «подружиться» з багатошаровою стрижкою «Шеггі».

Навіжена стрижка «Шеггі» набирає обороти з кожним сезоном, її прихильницями є, як юні модниці, так і зрілі красуні. Саме ця стрижка в 2020 році завоювала серця сучасних дам завдяки своїй легкості, благородній недбалості і ефекту «вітру у волоссі».

Також читайте: ФРАНЦУЗЬКЕ КАРЕ – МОДНА СТРИЖКА 2021

Нове

Популярне