Нове

Санта Дімопулос віддала переможний кубок шоу “Танці з зірками” Юлії Саніній. Глядачі не в захваті

Нагадаємо, що цієї неділі 29 листопада відбувся суперфінал відомого всім шоу “Танці з зірками”. За першість у проекті боролися три пари: Надія Мейхер і Кирило Васюк, Юлія Саніна і Дмитро Жук, Санта Дімопулос та Максим Леонов. Суддями незмінно була прима-балерина Катерина Кухар, народний артист України Григорій чапкіс та відомий хореограф Влад Яма. Четвертим суддею на суперфіналі шоу “Танці з зірками” став спеціально запрошений відомий та мегапопулярний український співак Дмитро Монатік.

Перемогу у конкурсі здобула пара Санти Дімопулос та Макса Леонова.

Нагадаємо, що раніше Санта входила до складу гурту “ВІА Гра”, а також, у 2006 році здобула третє місце у конкурсі краси “Міс Україна Всесвіт”. Також відомо, що Санта Дімопулос у 2011 році завоювала титул чемпіонки світу з фітнесу та бодібілдингу. Тож, можна з упевненістю сказати, що дівчина все життя займалася спортом і завжди була у дуже хорошій формі.

Повертаючись до шоу “Танці з зірками” слід зазначити, що друге місце за оцінками журі та голосами глядачів посіла пара Юлії Саніної та Дмитра Жука. Третя нагорода дісталася Надії Мейхер та її партнеру Кирилу Васюку.

Проте, прямо посеред ефіру, Санта Дімопулос гучно заявила, що вважає свою перемогу не зовсім справедливою, адже вона все життя займалася спортом і часто отримувала різні титули. Саме тому, зірка вирішила віддати свій кубок Юлії Саніній, яку вона насправді вважає переможницею.

“Я в дитинстві танцювала, а вона ні. Тому я зараз передаю цей кубок. Вона заслужила його. Я знаю, скільки сил вона вклала в цей проект. Я для себе вже переможниця” – заявила Санта Дімопулос.

Шанувальники не однозначно відреагували на такий жест зірки. Дехто навіть вважає ганьбою такий вчинок.

“Якось негарно з кубком вийшло, шоу закінчилося, а він безхазяйний залишився стояти на підлозі… Якась неповага до нагороди і до конкурсу загалом” – пишуть розчаровані прихильники.

 

Нове

Популярне