Смачне, неймовірно ніжне, з апетитною сирною скоринкою, запечене м’ясо по-французьки зі свинини в духовці. Найпростіший і смачний рецепт м’яса по-французьки з цибулею і сиром.
Інгредієнти:
- Свинина (шия) – 1 кг
- Цибуля – 1 штука велика
- Сир – 250 грам або за смаком
- Майонез – 5-6 ст. ложок або за смаком
- Сіль, спеції і перець за смаком
Приготування:
- Для приготування м’яса по-французьки в духовці вибираю свинину, а точніше свинячу шию.
- М’ясо нарізаю на порційні шматки товщиною 1,5 – 2 см і відбиваю.
- Солю і перчу м’ясо за смаком. Можна додати улюблені спеції.
- Досить щільно, рівним шаром, викладаю все м’ясо в деко.
- Одну велику цибулину нарізаю тонкими півкільцями, поділяю і викладаю зверху м’яса.
- 250 грам сиру натираю на великій тертці і розподіляю по цибулі.
- На сир викладаю майонез так, щоб він покрив весь сир повністю. Майонез не дасть сиру підгоріти і посприяє утворенню апетитної рум’яної скоринки.
- Запікаю в духовці при 180 ° С протягом 1 години. А ви орієнтуйтеся по своїй духовці.
Смачного!
Також читайте: ЛАВАШ З ГРИБНОЮ НАЧИНКОЮ