Для приготування цього салату знадобляться всього 4 основних інгредієнти і 10 хвилин часу. Салат виходить ситним і дуже смачним. З усіх продуктів доведеться нарізати тільки цибулю. Використовую швидко мариновані гриби домашнього приготування. У мене асорті з печериць, глив і опеньків. Гриби можна брати будь-які. Такий грибний салат чудово підходить і для святкового столу.
Інгредієнти:
- 300 г мариновані гриби
- 1 банка консервована квасоля
- 1/2 банки консервований горошок
- 1 шт. цибуля
- 1 ст. л. сік лимона
- 2 ст.л. рослинна олія (нерафінована)
Приготування:
- Для приготування можна використовувати будь-які мариновані гриби. Звичайно, в ідеалі краще готувати салат з лісовими домашніми грибами. У мене сьогодні мариноване домашнє асорті з глив, печериць і опеньків.
- Гриби викладаємо в салатник.
- Цибулю нарізаємо півкільцями або пір’ям і відправляємо в гриби. Краще брати червону цибулю, у неї не такий різкий смак, як у звичайної.
- Квасолю відправляємо в друшляк, промиваємо, струшуємо і викладаємо разом з горошком в салатник. Додаємо лимонний сік і обов’язково соняшникову нерафіновану або оливкову олію.
- Добре перемішуємо і грибний салат готовий.
- Салат з маринованими грибами перекладаємо в красивий салатник, посипаємо зеленню (кріп, петрушка і / або кінза) і відразу подаємо на стіл. За рахунок квасолі і горошку він стає ситним, гриби надають чудовий смак і аромат.
Смачного!!!
Також читайте: САЛАТ “КАПРИЗ” З ПЕЧІНКОЮ: НАЙПОПУЛЯРНІШЕ БЛЮДО В КАФЕ І РЕСТОРАНАХ