Нове

“Ну копія тата”: Лілія Ребрик розчулила рідкісним кадром з однорічною донькою

Лілія Ребрик тепер все частіше і частіше балує шанувальників фото зі своєю молодшою дочкою Поліною.

Відзначимо, що 30 квітня дівчинці виповнився рівно рік. До цієї дати щасливі батьки не показували обличчя свого малятка. Тепер же Лілія і її чоловік, хореограф Андрій Дикий із задоволенням діляться зворушливими моментами з дитиною. Також нагадаємо, що Лілія та Андрій виховують ще одну дівчинку – 7-річну Діану.

Так, на своїй instagram-сторінці Лілія опублікувала милі фото з донькою. Зоряна мама і дівчинка позують на дитячому майданчику. Обидві – в літніх сукнях. На Ребрик – вільне плаття з відкритими плечима ніжного пудровий відтінку. Полінка одягнена в помаранчеве політиці з трендовим в цьому сезоні плісе.

При цьому свій пост телеведуча супроводила корисною інформацією. Ребрик розповіла про прийом води в літній період.

“Поповнюємо водний баланс. Ви мали рацію – моя Поля дуже полюбила пити воду з трубочки)) Робить це вміло і з апетитом)) Спасибі всім за пораду)) А як у вас там з водичкою справи? Влітку потрібно пити багато води. Це правило , яке ми знаємо, але не завжди виконуємо “, – пише Ребрик.

“Як і дорослим, дітям треба пити не за графіком, а орієнтуючись на відчуття спраги. В той же час, дітям слід нагадувати про питво і пропонувати воду. Єдиних норм споживання рідини немає, але ви можете орієнтуватися на загальні рекомендації питного режиму для дітей: діти від 1-4 років – від 2-4 склянок; діти 4-8 років – 5 склянок; діти 9 -13 років – 7-8 склянок; 14 і більше – від 8 до 11 склянок “, – зазначає Ребрик.

Нове

Популярне