Сьогодні приготуємо гостреньку закуску в лаваші з найпростіших продуктів. Закуска настільки смачна, що ніколи не залишається на другий день.
Інгредієнти:
- 1 лаваш 150 г
- 200-250 г майонезу
- 5-6 зубчиків часнику
- 30 г кропу або будь-якої іншої зелені на ваш смак
- 3 яйця
- 150 г сиру
- 2 середніх помідора
Приготування:
- До майонезу додаємо пропущений через прес часник і добре все розмішуємо. Кількість часнику беріть на свій смак, чим більше часнику, тим гостріша і ароматна буде закуска.
- Беремо лаваш, у мене сьогодні лаваш з тандира, значить темна сторона лаваша піде всередину. Для зручності розрізаємо лаваш навпіл, щедро змащуємо часниковим майонезом.
- Посипаємо дрібно порубаним кропом.
- Потім посипаємо яйцями натертими на великій тертці.
- Наступний шар з твердого сиру натертого на середній тертці.
- Відступаємо від краю лаваша 7-8 см і викладаємо доріжкою нарізані дрібними кубиками томати.
- Потім звертаємо лаваш в щільний рулет. Перекладаємо в харчовій пакет або загортаємо в харчову плівку. Кладемо в холодильник мінімум на 30 хвилин, щоб лаваш просочився і став м’яким.
- Рулет нарізаємо на шматочки шириною 3-4 см укладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Смачного!
Також читайте: НАЙПОПУЛЯРНІШИЙ САЛАТ В КАФЕ І РЕСТОРАНАХ – САЛАТ «ФРАНЦУЗЬКИЙ ПОЦІЛУНОК»