Нове

Трендові короткі стрижки пікс 2021: особливості і секрети

Щасливі власниці овального обличчя, що вважається самою ідеальною формою, можуть дозволити собі стрижку Пікс будь-якої варіації. Ця модна стрижка, відрізняється коротким волоссям на скронях і потилиці і об’ємною верхівкою. Пікс є безпрограшним варіантом зачіски для тих, хто вирішив кардинально змінити свій імідж. Розглянемо, які варіації Пікс для овального обличчя пропонують дамам стилісти на прийдешній рік.

Класичний варіант Пікс

Фішкою класичної Пікс є коротко стрижені, часом поголені, скроні і потилиця, об’ємне волосся на маківці і рідкий чубчик асиметричного вигляду довжиною до брів. З її допомогою домагаються коригування рис обличчя. З такою зачіскою доречно з’явитися в офісі, відправитися на зустріч з друзями в кафе, або на святковий захід.

Пікс з відкритими вухами

Такий вид стрижки користується великою популярністю серед жінок, що мають правильну форму вушної раковини. Пікс з відкритими вухами кращим чином робить лук візуально молодше. Коротка стрижка і виголена скронева частина прикрасить образ дам з овальним типом обличчя. Вона відмінно впишеться в повсякденний образ, і в діловий стиль.

Пікс асиметричного вигляду

Пасма різної довжини, що йдуть від верхівки до обличчя, визначають особливість даного виду стрижки. Вона добре працює на коригування обличчя, пом’якшуючи його різко окреслені риси. Образ жінки набуває жіночність і миловидність. Особливо ефектно стрижка виглядає з додаванням до зачіски довгою асиметричного чубчика.

Пікс з подовженими скронями

Зберігаючи довгі пасма на скронях, можна домогтися неймовірно ефектного образу в стрижці Пікс. Така стрижка дещо подовжує овал обличчя, але про це не варто турбуватися дамам з правильним овальним обличчям. Зачіска має стильну і оригінальну форму, а легка недбалість скроневих пасом надає природність луку. Для зміни іміджу ці довгі пасма можна заколювати невидимками, створюючи лаконічний діловий стиль.

Експерименти з варіантами стрижки Пікс для дам з овальною формою обличчя допоможуть їм вибрати найкращу зачіску, здатну зробити образ молодше і привабливіше.

Також читайте: БАГАТОШАРОВИЙ БОБ ДЛЯ ГУСТОГО ВОЛОССЯ: ОСОБЛИВОСТІ ТА 15 АКТУАЛЬНИХ ПРИКЛАДІВ

Нове

Популярне