Нове

Четверті «Месники» – тріумфатори MTV Movie & TV Awards

Повідомляється, що в США відбулася урочиста церемонія вручення престижних премій MTV Movie & TV Awards. Очевидний тріумфатор заходи – екранізація графічних новел Marvel. Проект «Месники 4: Фінал» здобув перемогу в номінації «найкраща кінострічка», а також «кращий персонаж» (Тоні Старк) і «кращий антагоніст» (Танос).

Крім того в число лауреатів потрапив і інший фільм компанії – « Капітан Марвел », який був відзначений за «найкращий поєдинок» (між головною героїнею і Міні-Ервой).
Леді Гага стала володаркою премії за кращу акторську роботу в повнометражній картині – нагадуємо, що вона знялася в проекті « Зірка народилася ». Сандра Баллок отримала нагороду за «найбільш лякаючу акторську роботу» в картині « Пташиний короб».

Окрему нагороду отримала і композиція « Shallow » з мюзиклу « Зірка народилася », яку виконали виконавці ключових ролей.

«Гра престолів» названа кращим телевізійним серіалом. Нагадуємо, що заключний сезон вийшов на екрани навесні нинішнього року. Кращою акторською серіальної роботою визнана роль Елізабет Мосс , яка грала в « Розповіді служниці ».
Також організатори вручили спеціальну нагороду Дуейн Джонсон.

Нове

Популярне