Нове

Наталка Денисенко розповіла, як почуває себе під час COVID-19

Зовсім недавно у своєму інстаграмі українська акторка Наталія Денисенко розмістила допис, у якому повідомила, що вона разом з чоловіком та мамою вже понад два тижні хворіють на COVID-19.

Днями, на своїй сторінці instagram зірка знову зізналася, що хвороба ще не відступила і тепер у неї пропав нюх. При чому, повідомила, що даний симптом присутній тільки у неї. Артистка пробувала нюхати усі парфуми, які у неї були, проте, запаху не відчула зовсім. Наталка тільки трохи відчуває запах мандарин.

“Найбільше сумую за запахом Андрійка, коли укладала його спати, завжди не могла нанюхатися його солоденькою шкірою і волоссям” – написала Наталія Денисенко.

У своєму дописі зірка зазначила, що смак у неї не пропадав. Тому, вона не знає, як це “їсти вату”, як розповідають знайомі, які хворіли на ковід. Проте, Наталія зазначила, що воліла б краще втратити і нюх, і смак, а ніж мати двосторонню пневмонію.

Проте, у своєму інстаграмі акторка наголосила, що їй з кожним днем стає все краще, тому, вона сподівається скоро повернутися до роботи. А, от, інші члени родини Денисенко, поки, почувають себе не дуже добре. Вони усі лікуються від пневмонії і відчувають велику слабкість. Наталія зізналася, що і вона геть не має сил і їй постійно хочеться відпочивати.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Natalka Denisenko (@natalka_denisenko)

Нове

Популярне