Нове

Стрижка тупий Боб. Модний тренд 2021 року

Сучасна мода регулярно розвивається. Зараз для жінок є велика кількість зачісок, щоб підкреслити свою красу та індивідуальність.

Особливою популярністю користується стрижка «тупий боб». Її перевага в тому, що така зачіска підходить під різний овал обличчя і всі типи волосся.

Тупий боб надає зовнішньому вигляду впевненість і створює карколомний образ на кожен день. Зачіска додає волоссю неймовірний обсяг. А головне, що така стрижка вимагає мінімального догляду, не забирає багато часу і дозволяє швидко укладати волосся.

Стрижка без чубчика

Для жінок з овальним обличчям відмінно підходить тупий боб без чубка. Тонке волосся відразу набуває об’ємний і здоровий вигляд.

Зачіску можна поєднувати як з коротким волоссям, так і до рівня плечей. В обох ситуаціях зберігається стиль, елегантність і сучасність власниці. Рекомендується поєднувати стрижку з прямими пасмами.

Прямий чубчик

До овального обличчя підійде і стрижка тупий боб з прямим чубчиком. При цьому не має значення якої довжини волосся.

Дівчата з трикутною формою обличчя теж можуть собі дозволити цю стрижку з чубком. Густа об’ємна зачіска згладить «кути» і додасть чарівну округлість обличчю. Трішки зухвалості додадуть «рвані» кінчики.

З косим чубчиком

Косий чубчик ідеально підійде для власниць круглої або квадратної форми обличчя. Вона візуально витягне силует в вертикалі, надаючи рисам стрункість і гармонійність.

Довжину кожна дівчина вибирає для себе самостійно, оскільки цей образ зіпсувати неможливо.

Подовжений чубчик

Подовжений чубчик вважається універсальним, тому що підходить під будь-який овал обличчя. Він чудовий своєю простотою і легкістю. Для тих, кому захочеться акценту в зачісці, можна додати незвичайне забарвлення або мелірування.

Який би не був чубчик, стрижка тупий боб просто створена для сучасних бізнес-леді. Вони успішні, впевнені і цілеспрямовані.

Про це повинен говорити весь зовнішній вигляд, як і стрижка. І, як правило, у таких жінок абсолютно не вистачає вільного часу. Тупий боб збереже дорогоцінні хвилини.

Також читайте: 15 СТИЛЬНИХ ЗАЧІСОК НА КОРОТКЕ ВОЛОССЯ 2021 ДЛЯ ЖІНОК 40+ РОКІВ

Нове

Популярне