Можу сказати, що гарячий наполеон – це дуже смачно. Повноцінна друга страва. Листкове тісто завжди знайдеться в холодильнику. А для начинки можна використати картоплю, гриби і трохи сиру. І збирати пиріг зовсім не складно і швидко.
Інгредієнти:
- 500 г картоплі
- 450 г листкового тіста
- 100-150 мл гарячого молока
- 1 велика цибулина
- 500 г грибів
- 100 г сиру
- невеликий пучок цибулі
- сіль
- перець
- 2 ст. л. рослинної олії
Приготування:
- Відварюємо картоплю. Цибулину нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на олії 3 хвилини до прозорості.
- Додаємо нарізані гриби, солимо, перчимо і скажемо до випаровування рідини, постійно перемішуючи.
- Картоплю мнемо з додаванням гарячого молока. Перемішуємо з грибною масою.
- Солимо, перчимо, додаємо нарізану зелену цибулю і перемішуємо.
- Тісто ділимо на 4 частини і розкочуємо кожну в тонкий пласт, розміром 17 * 27 см. Розкатані пласти тіста викладаємо на листи, застелені пергаментом. Проколюємо виделкою.
- Потім відправляємо в духовку, розігріту до 200 ° С на 12 хвилин. Тісто підніметься і підрум’яниться.
- На деко кладемо один корж, намазуємо шар картопляно-грибної начинки, посипаємо тертим сиром.
- Так само чергуємо коржі, начинку і сир. Четвертий (верхній) корж тільки посипаємо сиром.
- Запікаємо в духовці 5-7 хвилин при 200С.
Смачного!
Також читайте: М’ЯСНЕ БЛЮДО В ОРИГІНАЛЬНІЙ ПОДАЧІ ДО СВЯТКОВОГО СТОЛУ