Нове

Взуття: тренди сезону зима 2020/2021

Здається, що осінній сезон почався зовсім недавно, але зима вже зовсім близько. Як правило, жінки готують свій гардероб до певного сезону заздалегідь. У цій статті мова піде про тенденції на взуття для сезону зима 2020-2021. Які тенденції вважаються найголовнішими і вже стали дуже популярні? Про це читайте нижче.

Отже, взуття: сім головних трендів сезону зима 2020/2021.

Оздоблені камінням

Взуття, прикрашене камінням і стразами ідеально підійде для святкового сезону. Актуальними будуть найрізноманітніші варіанти: від повної обробки камінням до невеликих деталей на підборах

Черевики з шнурівкою

Універсальні черевики з шнурівкою, які стали дуже популярні. Цей стиль додасть родзинку будь-якому вбранню.

Лофери

Лофери – універсальне взуття, яке користується попитом вже кілька сезонів. Від моделей з гострим носом до незвичайних варіантів з прикрасами. Стильно і підійде для будь-якого випадку.

З хутром

Від JW Anderson до Ashley Williams. Дизайнери підкреслили, що комфорт є пріоритетом цієї зими. Прийшов час додати трохи стилю і затишку для нашого зимового взуття.

Бахрома

Ця тенденція вже нікого не дивує. Бахрома супроводжує нас протягом усього 2020 року. Тому немає нічого дивного в тому, що і на взуття цей тренд розповсюдився.

Високі платформи

Масивні черевики на платформі – один з наймодніших виробів для майбутньої зими. Є варіанти на будь-який смак: від простих в стилі мінімалізму до самих незвичайних з кумедними принтами.

Утеплені черевики

Киньте виклик будь-якій погоді з утепленими черевиками. Ідеально підійде для довгих прогулянок або просто для повсякденності в морозну погоду.

Також читайте: ТОП 7 НАЙПОПУЛЯРНІШИХ МОДЕЛЕЙ ЗИМОВОГО ВЗУТТЯ 2020-2021

Нове

Популярне