Нове

Потап збентежив шанувальників архівним фотознімком зі спортивного минулого

Відомий український музикант та продюсер Потап зовсім не приховує, що у юному віці активно займався спортом, Він виріс в родині спортсменів. Потап дуже гордиться своїми спортивними перемогами і радо розповідає про них.

Відтак, днями на своїй сторінці в інстаграмі продюсер поділився фотознімком з власного архіву, на якому показав себе в компанії тренерів та спортивної команди. Хлопці в однаковій спортивній формі і між ними дуже важко впізнати всім відомого музиканта.

“Команда “Динамо-Київ”, з водного поло, чемпіон України 1999-2000 років, знайшли мене?” – запитав співак у своїх підписників.

Слід зазначити, що Олексій Потапенко був капітаном команди. Разом з “Динамо” він досягнув чималих висот у водному поло. У 2012 році він привітав свій улюблений спортивний клуб “Динамо“ з 85-річчям і присвятив спортсменам кліп, в якому показав кадри з різних років, які мали велике значення для клубу.

Шанувальники миттєво відреагували на нову світлину співака і почали висувати свої версії, щодо присутності його на фото. Дехто припустив, що насправді Потапа там немає взагалі. Проте, Потап таки розсекретив, де ж саме на знімку він знаходиться. Виявилося, що шанувальників збила з пантелику густа та пишна шевелюра, якою на той момент міг похвалитися юний Олексій.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)

“З шикарною шевелюрою біля хлопця в окулярах”, “Не впізнати”, “Нічого собі волосся і таке гарне” – пишуть шанувальники.

Потапу залишилося тільки підтвердити здогадки фоловерів.

Нове

Популярне