Нове

Пастельний манікюр зима 2020-2021: 19 фото ідей справжньої ніжності

Ніжний манікюр вибирають багато жінок. Принаймні, нейл-арт в ніжній палітрі виглядає більш елегантно і, крім того, краще поєднується з повсякденними образами. Саме тому взимку 2020-2021 ми радимо жінкам придивитися до пастельного манікюру, який виглядає дуже стильно і сучасно. Таке забарвлення також допоможе вам розбавити сірість навколишнього зимового світу.

Пастельно синій, зелений, жовтий, бузковий, коричневий, бежевий, молочний, рожевий, помаранчевий – по суті будь-який колір існує в максимально ніжному його вираженні. І такі пастельні відтінки зовсім не обов’язково повинні використовуватися тільки у весняно-літній період.

Прекрасно пастельна гамма виглядає восени і взимку в парі з тематичними малюнками у вигляді листя, рослинності, сніжинок і так далі.

Пастельний манікюр також цікаво працює з в’язаною технікою, яка імітує в’язку.

Спробувати розбавити пастельний манікюр можна технікою фен-шуй, омбре, френчем, тонкими лініями, перепелиним яйцем і так далі.

Чудово з ніжними тонами лаку працює декор у вигляді золотої фольги, скотч-стрічки або блискучого глітера, який може бути представлений в будь-якому кольорі.

Святковості манікюру можна додати за допомогою стразів.

Також читайте: МАНІКЮР “ЧОРНИЙ МАРМУР” – МОДНИЙ ТРЕНД ДИЗАЙНУ НІГТІВ

Нове

Популярне